Popisi Kazanska Ikona Majke Bozije Svježe

Popisi Kazanska Ikona Majke Bozije Svježe. Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje. Jednom je obična djevojka u snu vidjela majku božju koja je naredila nadbiskupu i gradskim guvernerima da se nađu u mjestu gdje se dogodio požar i da se kuća planira graditi, njezina slika.

Proslava Ikone Kazanske Majke Bozje Dan Kazanske Ikone Majke Bozje Istorija I Znakovi Praznika

Ovdje Proslava Ikone Kazanske Majke Bozje Dan Kazanske Ikone Majke Bozje Istorija I Znakovi Praznika

Kazanska ikona majke božije smatra se jednom od čudotvornih pravoslavnih ikona. Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju. Не дај непријатељима нашим да нам наносе злобу и од господа нашег да нас потпуно …

Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu.

Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje. Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju. Na udaru su bile svete ikone. Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu. Године, са великом радошћу парохијани жарковачке цркве на челу са својим свештеницима и оцем … Kazanska ikona majke božije smatra se jednom od čudotvornih pravoslavnih ikona.

Krvotochila Ikona Maјke Bozhiјe Krvotocila Ikona Majke Bozije Youtube

Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje. . Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje.

Ikona Majke Bozije Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Postoji nekoliko ikona bogorodice, svaku … Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras... Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje.

Kako Saznati Koja Je Majka Bozja Na Ikoni Nazivi Ikona Sa Fotografijama

Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje.. 11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica. Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja. Године, са великом радошћу парохијани жарковачке цркве на челу са својим свештеницима и оцем … Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju. Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras. Postoji nekoliko ikona bogorodice, svaku … Kazanska ikona se kroz istoriju uvek spominje u godinama najtežim za rusiju, a u miru se ovom ikonom blagosiljaju mladenci i nove generacije. U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom. Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке".

Kazanska Ikona Majke Bozije Kupindo Com 54029241

Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje.. Kupite božansku ikonu kazanske majke božje po cijeni od 1990 rubalja. Не дај непријатељима нашим да нам наносе злобу и од господа нашег да нас потпуно … 11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica. Na udaru su bile svete ikone. Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras. Postoji nekoliko ikona bogorodice, svaku … Kazanska ikona majke božije smatra se jednom od čudotvornih pravoslavnih ikona. Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje. Kazanska ikona se kroz istoriju uvek spominje u godinama najtežim za rusiju, a u miru se ovom ikonom blagosiljaju mladenci i nove generacije.

Hram RoÑ'eÑša Svetog јovana KrstiteÑ™a Na Petlovom Brdu Kazanska Ikona Maјke Bozhiјe ProslavÑ™a Se 3 Novembra

Не дај непријатељима нашим да нам наносе злобу и од господа нашег да нас потпуно …. Na udaru su bile svete ikone. Године, са великом радошћу парохијани жарковачке цркве на челу са својим свештеницима и оцем … Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju.. 28/02/2019 · u devetom vijeku u vizantiji, svetu crkvu potresala je ikonoborna jeres.

10 Najuglednijih Ikona Djevice Marije U Rusiji 2021

Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras. Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje. Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja. Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju... Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu.

Ikona Bogorodica Kazanska Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке".. 11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica.. Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju.

Ikone Zastitnice Rusije Vikipedija Slobodna Enciklopedija

Postoji nekoliko ikona bogorodice, svaku … Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras. Не дај непријатељима нашим да нам наносе злобу и од господа нашег да нас потпуно … U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom. Ikona je stajala usred ruske vojske, na desnoj o bali volge, i nemci nisu mogli da pređu reku kakve god napore ulagali.. Ikona je stajala usred ruske vojske, na desnoj o bali volge, i nemci nisu mogli da pređu reku kakve god napore ulagali.

Ikona Majke Bozije Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje.. .. Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje.

Molitva Kazanjskoj Majci Bozjoj Za Pomoc Majcina Molitva Za Svoje Dijete Ono Sto Se Mole Kazanskoj Majci Bozjoj

U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom. 11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica.. Jednom je obična djevojka u snu vidjela majku božju koja je naredila nadbiskupu i gradskim guvernerima da se nađu u mjestu gdje se dogodio požar i da se kuća planira graditi, njezina slika.

Razne Ikone Majke Bozije Poznate Cudotvorne Ikone Koje Prikazuju Presvetu Bogorodicu

Ikona je stajala usred ruske vojske, na desnoj o bali volge, i nemci nisu mogli da pređu reku kakve god napore ulagali. Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu. Na udaru su bile svete ikone.

Ikone Zastitnice Rusije Vikipedija Slobodna Enciklopedija

Ikona je stajala usred ruske vojske, na desnoj o bali volge, i nemci nisu mogli da pređu reku kakve god napore ulagali.. Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju. Kupite božansku ikonu kazanske majke božje po cijeni od 1990 rubalja. Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje. Kazanska ikona se kroz istoriju uvek spominje u godinama najtežim za rusiju, a u miru se ovom ikonom blagosiljaju mladenci i nove generacije. Пресвете божије матере „казанске" (архимандрит др јустин поповић, житија светих за јули) у години 1579, за царовања јована васиљевича грозног, који помоћу. Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju. Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja.. Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras.

10 Najuglednijih Ikona Djevice Marije U Rusiji 2021

Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке". Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке". Пресвете божије матере „казанске" (архимандрит др јустин поповић, житија светих за јули) у години 1579, за царовања јована васиљевича грозног, који помоћу. Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu.

Molitvenik

11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica... Jednom je obična djevojka u snu vidjela majku božju koja je naredila nadbiskupu i gradskim guvernerima da se nađu u mjestu gdje se dogodio požar i da se kuća planira graditi, njezina slika. Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu. Postoji nekoliko ikona bogorodice, svaku … Године, са великом радошћу парохијани жарковачке цркве на челу са својим свештеницима и оцем … Kazanska ikona majke božije smatra se jednom od čudotvornih pravoslavnih ikona. Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju. Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке". U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom. Kupite božansku ikonu kazanske majke božje po cijeni od 1990 rubalja. Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje. Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje.

Cudotvorna Ikona Presvete Bogorodice Kazanska

Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке". Пресвете божије матере „казанске" (архимандрит др јустин поповић, житија светих за јули) у години 1579, за царовања јована васиљевича грозног, који помоћу. 11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica.

Ikonopis Lice Svetih Cudotvorna Ikona Presvete Bogorodice Kazanska Pod Zastitom Vojvotkinje Koja Se Bori Za Nas 1552 God Kazansko Hanstvo Je Bilo Pripojeno Rusiji Od Strane Cara Ivana Vi Groznog

Године, са великом радошћу парохијани жарковачке цркве на челу са својим свештеницима и оцем … . Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje.

Jak Kazanska Ikona Matky Bozi Rozhodla Ii Svetovou Valku

Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje. Ikona je stajala usred ruske vojske, na desnoj o bali volge, i nemci nisu mogli da pređu reku kakve god napore ulagali. 11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica. Године, са великом радошћу парохијани жарковачке цркве на челу са својим свештеницима и оцем … Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке". Postoji nekoliko ikona bogorodice, svaku … 28/02/2019 · u devetom vijeku u vizantiji, svetu crkvu potresala je ikonoborna jeres... Пресвете божије матере „казанске" (архимандрит др јустин поповић, житија светих за јули) у години 1579, за царовања јована васиљевича грозног, који помоћу.

Rts Majka Bozija Kazanska

Пресвете божије матере „казанске" (архимандрит др јустин поповић, житија светих за јули) у години 1579, за царовања јована васиљевича грозног, који помоћу. Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja. U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom.. Jednom je obična djevojka u snu vidjela majku božju koja je naredila nadbiskupu i gradskim guvernerima da se nađu u mjestu gdje se dogodio požar i da se kuća planira graditi, njezina slika.

Kako Pomaze Ikona Kazanske Bogorodice Kazanska Ikona Majke Bozje Znacenje I Istorija Hramovi U Cast Kazanske Ikone Majke Bozje

Na udaru su bile svete ikone. Не дај непријатељима нашим да нам наносе злобу и од господа нашег да нас потпуно … Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu. Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju. Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras. Na udaru su bile svete ikone.

Ikona Romanovih Na Chomus Dopomag Kazanska Ikona Majke Bozije Carska Sanuvanija

Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке".. Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje... Kupite božansku ikonu kazanske majke božje po cijeni od 1990 rubalja.

Chudotvorne Ikone Maјke Bozhiјe Isceliteљka Pravoslavna Mitropoliјa Crnogorsko Primorska Zvanichni Saјt

Пресвете божије матере „казанске" (архимандрит др јустин поповић, житија светих за јули) у години 1579, за царовања јована васиљевича грозног, који помоћу. Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja. Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке". Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju. Kupite božansku ikonu kazanske majke božje po cijeni od 1990 rubalja. Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu. Na udaru su bile svete ikone.. 11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica.

Istorija Majke Bozje Kazan Ikona Kazanske Bogorodice Za Sta Se Mole Koje Je Znacenje Popisi Ikone Kazan

Postoji nekoliko ikona bogorodice, svaku … Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje. U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom. Не дај непријатељима нашим да нам наносе злобу и од господа нашег да нас потпуно … Ikona je stajala usred ruske vojske, na desnoj o bali volge, i nemci nisu mogli da pređu reku kakve god napore ulagali. Kazanska ikona se kroz istoriju uvek spominje u godinama najtežim za rusiju, a u miru se ovom ikonom blagosiljaju mladenci i nove generacije. Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju. Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras. 11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica. Kazanska ikona majke božije smatra se jednom od čudotvornih pravoslavnih ikona. Kupite božansku ikonu kazanske majke božje po cijeni od 1990 rubalja. Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке".

Molitva Chudotvorna Ikona Maјke Bozhiјe Brzopomoћnica Youtube

Пресвете божије матере „казанске" (архимандрит др јустин поповић, житија светих за јули) у години 1579, за царовања јована васиљевича грозног, који помоћу. Не дај непријатељима нашим да нам наносе злобу и од господа нашег да нас потпуно … Jednom je obična djevojka u snu vidjela majku božju koja je naredila nadbiskupu i gradskim guvernerima da se nađu u mjestu gdje se dogodio požar i da se kuća planira graditi, njezina slika. Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje. Na udaru su bile svete ikone. Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu.. Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju.

Mary 09 By Joeatta78 On Deviantart Orthodox Christian Icons Greek Icons Orthodox Icons

U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom. Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке". Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje... Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju.

Ikona Bogorodice Kazanske Ako Je Bozic

Године, са великом радошћу парохијани жарковачке цркве на челу са својим свештеницима и оцем ….. Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju. Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje. Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju. Na udaru su bile svete ikone. U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom. Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja. Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras. Jednom je obična djevojka u snu vidjela majku božju koja je naredila nadbiskupu i gradskim guvernerima da se nađu u mjestu gdje se dogodio požar i da se kuća planira graditi, njezina slika. Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje.

Da Li Je Moguce Pokloniti Ikonu Kao RoÄ'endanski Poklon Misljenje Crkve Kome I Koju Ikonu Je Bolje Dati Vrste Personaliziranih Ikona

Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje... Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu. 11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica. Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras. U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom. Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju. Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке".

Cudotvorna Ikona Presvete Bogorodice Kazanska

Kazanska ikona majke božije smatra se jednom od čudotvornih pravoslavnih ikona. 28/02/2019 · u devetom vijeku u vizantiji, svetu crkvu potresala je ikonoborna jeres. Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras. Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje. Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu. Na udaru su bile svete ikone. Jednom je obična djevojka u snu vidjela majku božju koja je naredila nadbiskupu i gradskim guvernerima da se nađu u mjestu gdje se dogodio požar i da se kuća planira graditi, njezina slika. U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom. Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju. Kazanska ikona se kroz istoriju uvek spominje u godinama najtežim za rusiju, a u miru se ovom ikonom blagosiljaju mladenci i nove generacije.. Kazanska ikona majke božije smatra se jednom od čudotvornih pravoslavnih ikona.

Kako Se Slavi Praznik Ikone Kazanske Majke Bozje Praznik Kazanske Ikone Bogorodice

Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras... Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu. Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju.. Пресвете божије матере „казанске" (архимандрит др јустин поповић, житија светих за јули) у години 1579, за царовања јована васиљевича грозног, који помоћу.

Ikona Majke Bozije Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Пресвете божије матере „казанске" (архимандрит др јустин поповић, житија светих за јули) у години 1579, за царовања јована васиљевича грозног, који помоћу. Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras. Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje. U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom. Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja. Postoji nekoliko ikona bogorodice, svaku … Пресвете божије матере „казанске" (архимандрит др јустин поповић, житија светих за јули) у години 1579, за царовања јована васиљевича грозног, који помоћу. Не дај непријатељима нашим да нам наносе злобу и од господа нашег да нас потпуно … Jednom je obična djevojka u snu vidjela majku božju koja je naredila nadbiskupu i gradskim guvernerima da se nađu u mjestu gdje se dogodio požar i da se kuća planira graditi, njezina slika. Kupite božansku ikonu kazanske majke božje po cijeni od 1990 rubalja. 11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica. Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja.

Ova Ikona Majke Bozije Je Tri Puta Spasila Rusiju Danas Rusi I Svi Pravoslavni Proslavljaju Bogorodicu

Kazanska ikona majke božije smatra se jednom od čudotvornih pravoslavnih ikona.. Kazanska ikona majke božije smatra se jednom od čudotvornih pravoslavnih ikona. 11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica. Kazanska ikona se kroz istoriju uvek spominje u godinama najtežim za rusiju, a u miru se ovom ikonom blagosiljaju mladenci i nove generacije. Не дај непријатељима нашим да нам наносе злобу и од господа нашег да нас потпуно … Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju. Na udaru su bile svete ikone. 11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica.

Razne Ikone Majke Bozije Poznate Cudotvorne Ikone Koje Prikazuju Presvetu Bogorodicu

Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja. 28/02/2019 · u devetom vijeku u vizantiji, svetu crkvu potresala je ikonoborna jeres. Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju. Ikona je stajala usred ruske vojske, na desnoj o bali volge, i nemci nisu mogli da pređu reku kakve god napore ulagali. Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке". Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju. Пресвете божије матере „казанске" (архимандрит др јустин поповић, житија светих за јули) у години 1579, за царовања јована васиљевича грозног, који помоћу... Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju.

Kazanska Ikona Chuva Sveti Grad Sankt Peterburg Zapisi I Reportazhe

Kupite božansku ikonu kazanske majke božje po cijeni od 1990 rubalja. Postoji nekoliko ikona bogorodice, svaku … Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju. Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras. Не дај непријатељима нашим да нам наносе злобу и од господа нашег да нас потпуно … Године, са великом радошћу парохијани жарковачке цркве на челу са својим свештеницима и оцем … Kupite božansku ikonu kazanske majke božje po cijeni od 1990 rubalja. U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom. Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке".

Molitva Trudne Kazanske Majke Bozje Sa Stresom Molitve Kazanskoj Ikoni Bogorodice Pravoslavna Molitva

Kazanska ikona se kroz istoriju uvek spominje u godinama najtežim za rusiju, a u miru se ovom ikonom blagosiljaju mladenci i nove generacije. Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja. Не дај непријатељима нашим да нам наносе злобу и од господа нашег да нас потпуно … Ikona je stajala usred ruske vojske, na desnoj o bali volge, i nemci nisu mogli da pređu reku kakve god napore ulagali. Године, са великом радошћу парохијани жарковачке цркве на челу са својим свештеницима и оцем …. Kazanska ikona majke božije smatra se jednom od čudotvornih pravoslavnih ikona.

Dan Ikone Bogorodice Dan Kazanske Ikone Bogorodice Istorija I Ponos Sveca

Године, са великом радошћу парохијани жарковачке цркве на челу са својим свештеницима и оцем … Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju.. 11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica.

Kako Saznati Koja Je Majka Bozja Na Ikoni Nazivi Ikona Sa Fotografijama

Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja. Na udaru su bile svete ikone. Године, са великом радошћу парохијани жарковачке цркве на челу са својим свештеницима и оцем … Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja. Kazanska ikona majke božije smatra se jednom od čudotvornih pravoslavnih ikona. Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu. Kazanska ikona se kroz istoriju uvek spominje u godinama najtežim za rusiju, a u miru se ovom ikonom blagosiljaju mladenci i nove generacije. Kupite božansku ikonu kazanske majke božje po cijeni od 1990 rubalja. Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju.

Hram RoÑ'eÑša Svetog јovana KrstiteÑ™a Na Petlovom Brdu Kazanska Ikona Maјke Bozhiјe ProslavÑ™a Se 3 Novembra

Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке"... Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras. Kupite božansku ikonu kazanske majke božje po cijeni od 1990 rubalja. Године, са великом радошћу парохијани жарковачке цркве на челу са својим свештеницима и оцем … Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju. Na udaru su bile svete ikone. Ikona je stajala usred ruske vojske, na desnoj o bali volge, i nemci nisu mogli da pređu reku kakve god napore ulagali. 28/02/2019 · u devetom vijeku u vizantiji, svetu crkvu potresala je ikonoborna jeres. Kazanska ikona se kroz istoriju uvek spominje u godinama najtežim za rusiju, a u miru se ovom ikonom blagosiljaju mladenci i nove generacije. Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju.. Године, са великом радошћу парохијани жарковачке цркве на челу са својим свештеницима и оцем …

Kako Su Oziveli Osuseni Krinovi Na Ikoni Presvete Bogorodice Kazanske

Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje. Пресвете божије матере „казанске" (архимандрит др јустин поповић, житија светих за јули) у години 1579, за царовања јована васиљевича грозног, који помоћу. Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке". Kazanska ikona se kroz istoriju uvek spominje u godinama najtežim za rusiju, a u miru se ovom ikonom blagosiljaju mladenci i nove generacije. Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju. Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu. Ikona je stajala usred ruske vojske, na desnoj o bali volge, i nemci nisu mogli da pređu reku kakve god napore ulagali... Пресвете божије матере „казанске" (архимандрит др јустин поповић, житија светих за јули) у години 1579, за царовања јована васиљевича грозног, који помоћу.

Molitva Trudne Kazanske Majke Bozje Sa Stresom Molitve Kazanskoj Ikoni Bogorodice Pravoslavna Molitva

Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje. Na udaru su bile svete ikone. U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom. Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju. Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje. Jednom je obična djevojka u snu vidjela majku božju koja je naredila nadbiskupu i gradskim guvernerima da se nađu u mjestu gdje se dogodio požar i da se kuća planira graditi, njezina slika. Ikona je stajala usred ruske vojske, na desnoj o bali volge, i nemci nisu mogli da pređu reku kakve god napore ulagali. Не дај непријатељима нашим да нам наносе злобу и од господа нашег да нас потпуно … Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju. Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке". Kupite božansku ikonu kazanske majke božje po cijeni od 1990 rubalja.. Године, са великом радошћу парохијани жарковачке цркве на челу са својим свештеницима и оцем …

Dan Kazanske Ikone Majke Bozje Istorija I Znakovi Praznika

Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje. Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке". Na udaru su bile svete ikone. Postoji nekoliko ikona bogorodice, svaku … Kazanska ikona majke božije smatra se jednom od čudotvornih pravoslavnih ikona. Ikona je stajala usred ruske vojske, na desnoj o bali volge, i nemci nisu mogli da pređu reku kakve god napore ulagali... Postoji nekoliko ikona bogorodice, svaku …

Byzantinicon Instagram Posts Gramho Com

Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje. . Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje.

Kazanska Ikona Bogorodice Znacheњe I Istoriјa

Kazanska ikona se kroz istoriju uvek spominje u godinama najtežim za rusiju, a u miru se ovom ikonom blagosiljaju mladenci i nove generacije. Пресвете божије матере „казанске" (архимандрит др јустин поповић, житија светих за јули) у години 1579, за царовања јована васиљевича грозног, који помоћу. Na udaru su bile svete ikone. 11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica. Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju. Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja. U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom.. Kazanska ikona se kroz istoriju uvek spominje u godinama najtežim za rusiju, a u miru se ovom ikonom blagosiljaju mladenci i nove generacije.

Kako Saznati Koja Je Majka Bozja Na Ikoni Nazivi Ikona Sa Fotografijama

Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje... U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom. Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras.

Danas Se Proslavlja Kazanska Cudotvorna Ikona Majke Bozje Rusima Je Pomogla Kod Staljingrada Moskve I Lenjingrada Video

Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja. Jednom je obična djevojka u snu vidjela majku božju koja je naredila nadbiskupu i gradskim guvernerima da se nađu u mjestu gdje se dogodio požar i da se kuća planira graditi, njezina slika. Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje. Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja. Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje. Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu. 28/02/2019 · u devetom vijeku u vizantiji, svetu crkvu potresala je ikonoborna jeres.

Chudesa Kazanske Ikone Maјke Bozhiјe Viјesti O

Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu. Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju... Na udaru su bile svete ikone.

Akatist S Molitvom Za Kazansku Ikonu Majke Bozje Akatist Kazanskoj Ikoni Presvete Bogorodice

11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica.. Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju. Kazanska ikona se kroz istoriju uvek spominje u godinama najtežim za rusiju, a u miru se ovom ikonom blagosiljaju mladenci i nove generacije. Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке".. 28/02/2019 · u devetom vijeku u vizantiji, svetu crkvu potresala je ikonoborna jeres.

Gdje Je Originalna Ikona Kazanske Majke Bozje Kazanska Ikona Bogorodice Znacenje Cuda I Pomoc

Jednom je obična djevojka u snu vidjela majku božju koja je naredila nadbiskupu i gradskim guvernerima da se nađu u mjestu gdje se dogodio požar i da se kuća planira graditi, njezina slika... Kazanska ikona se kroz istoriju uvek spominje u godinama najtežim za rusiju, a u miru se ovom ikonom blagosiljaju mladenci i nove generacije. Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras. Kupite božansku ikonu kazanske majke božje po cijeni od 1990 rubalja. Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja. Kazanska ikona majke božije smatra se jednom od čudotvornih pravoslavnih ikona. Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju. Године, са великом радошћу парохијани жарковачке цркве на челу са својим свештеницима и оцем … U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom.

Proslava Ikone Kazanske Majke Bozje Dan Kazanske Ikone Majke Bozje Istorija I Znakovi Praznika

Na udaru su bile svete ikone. Kupite božansku ikonu kazanske majke božje po cijeni od 1990 rubalja. Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке". 28/02/2019 · u devetom vijeku u vizantiji, svetu crkvu potresala je ikonoborna jeres... Ikona je stajala usred ruske vojske, na desnoj o bali volge, i nemci nisu mogli da pređu reku kakve god napore ulagali.

Kakav Je San Ikone Bogorodice

Kazanska ikona se kroz istoriju uvek spominje u godinama najtežim za rusiju, a u miru se ovom ikonom blagosiljaju mladenci i nove generacije. 28/02/2019 · u devetom vijeku u vizantiji, svetu crkvu potresala je ikonoborna jeres. 11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica. Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu.

Ikona Majke Bozije Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Kazanska ikona majke božije smatra se jednom od čudotvornih pravoslavnih ikona. Na udaru su bile svete ikone. Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju. Ikona je stajala usred ruske vojske, na desnoj o bali volge, i nemci nisu mogli da pređu reku kakve god napore ulagali. 28/02/2019 · u devetom vijeku u vizantiji, svetu crkvu potresala je ikonoborna jeres. Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu. Пресвете божије матере „казанске" (архимандрит др јустин поповић, житија светих за јули) у години 1579, за царовања јована васиљевича грозног, који помоћу. Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке". Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje. Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju. Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje. Године, са великом радошћу парохијани жарковачке цркве на челу са својим свештеницима и оцем …

Proslava Ikone Kazanske Majke Bozje Dan Kazanske Ikone Majke Bozje Istorija I Znakovi Praznika

Kazanska ikona se kroz istoriju uvek spominje u godinama najtežim za rusiju, a u miru se ovom ikonom blagosiljaju mladenci i nove generacije. Акатист чудотворној икони мајке божије "избавитељке". Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu. Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu.

Krvotochila Ikona Maјke Bozhiјe Krvotocila Ikona Majke Bozije Youtube

Не дај непријатељима нашим да нам наносе злобу и од господа нашег да нас потпуно … 28/02/2019 · u devetom vijeku u vizantiji, svetu crkvu potresala je ikonoborna jeres. Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu. Ikona je stajala usred ruske vojske, na desnoj o bali volge, i nemci nisu mogli da pređu reku kakve god napore ulagali. Jednom je obična djevojka u snu vidjela majku božju koja je naredila nadbiskupu i gradskim guvernerima da se nađu u mjestu gdje se dogodio požar i da se kuća planira graditi, njezina slika. Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja. Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras. Не дај непријатељима нашим да нам наносе злобу и од господа нашег да нас потпуно … 28/02/2019 · u devetom vijeku u vizantiji, svetu crkvu potresala je ikonoborna jeres.

PraznovaÑše Ikone Bogorodice Kazanske Radio Svetigora

Postoji nekoliko ikona bogorodice, svaku …. Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje.. Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje.

Zashtitnica Rusiјe Chuda Kazanske Ikone Presvete Bogorodice Pravoslavna Mitropoliјa Crnogorsko Primorska Zvanichni Saјt

Kazanska ikona majke božije smatra se jednom od čudotvornih pravoslavnih ikona.. Kupite božansku ikonu kazanske majke božje po cijeni od 1990 rubalja. Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje.. Не дај непријатељима нашим да нам наносе злобу и од господа нашег да нас потпуно …

Ikona Romanovih Na Chomus Dopomag Kazanska Ikona Majke Bozije Carska Sanuvanija

Na udaru su bile svete ikone. 28/02/2019 · u devetom vijeku u vizantiji, svetu crkvu potresala je ikonoborna jeres... Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju.

Kako Pomaze Ikona Kazanske Bogorodice Kazanska Ikona Majke Bozje Znacenje I Istorija Hramovi U Cast Kazanske Ikone Majke Bozje

Ikone posvećene bogorodici spadaju među najpoštovanije, između ostalog i zbog toga što se veruje da onome ko se iskreno moli majci božijoj u muci, želje ostvaruju. Kupite božansku ikonu kazanske majke božje po cijeni od 1990 rubalja. 28/02/2019 · u devetom vijeku u vizantiji, svetu crkvu potresala je ikonoborna jeres.. Kupite božansku ikonu kazanske majke božje po cijeni od 1990 rubalja.

Kakav Je San Ikone Bogorodice

Jednom je obična djevojka u snu vidjela majku božju koja je naredila nadbiskupu i gradskim guvernerima da se nađu u mjestu gdje se dogodio požar i da se kuća planira graditi, njezina slika. Године, са великом радошћу парохијани жарковачке цркве на челу са својим свештеницима и оцем … Kazanska ikona majke božije smatra se jednom od čudotvornih pravoslavnih ikona. U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom. Djevojka se nije vjerovala, a onda se ponovno pojavila majka božja, a treći put matron je vidio samu ikonu. 11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica. Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja. Kazanska ikona se kroz istoriju uvek spominje u godinama najtežim za rusiju, a u miru se ovom ikonom blagosiljaju mladenci i nove generacije. Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje. Не дај непријатељима нашим да нам наносе злобу и од господа нашег да нас потпуно … Smatra se zaštitnicom ne samo rusije već čovečanstva, mira, pravde, zdravlja.

Akatist S Molitvom Za Kazansku Ikonu Majke Bozje Akatist Kazanskoj Ikoni Presvete Bogorodice

Kazanska ikona majke božije smatra se jednom od čudotvornih pravoslavnih ikona.. Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje. U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom. Kazanska ikona majke božije smatra se jednom od čudotvornih pravoslavnih ikona. Kazanska ikona se kroz istoriju uvek spominje u godinama najtežim za rusiju, a u miru se ovom ikonom blagosiljaju mladenci i nove generacije.. Ikona koja prikazuje majku božju nije samo simbol vjere, već i elegantan ukras.

Sdw83tm2msehcm

Na udaru su bile svete ikone. Ikona je stajala usred ruske vojske, na desnoj o bali volge, i nemci nisu mogli da pređu reku kakve god napore ulagali. Na istoku, kazanska ikona sijajući do kraja zemlje zracima blagodati, ograđuje i blagosilja rusiju. Bio je trenutak kad su branioci grada ostali samo na malom komadu zemlje uz volgu, ali nemci nisu mogli da ih unište jer se tamo nalazila kazanska ikona majke božje. 11/01/2016 · prema hrišćanskom verovanju, devica marija je majka isusa hrista, koji je u njenoj utrobi začet posredstvom svetog duha, zbog čega je u narodu poznata kao bogorodica. Carevi, odstupivši od prave vjere, odstupili su i od poštovanja svetinje. U to vrijeme, blizu grada nikeje, živjela je jedna pobožna udovica sa sinom... Postoji nekoliko ikona bogorodice, svaku …

Popular posts from this blog

Iznajmljivanje Stanova Novi Travnik